Nieuws

Terug

TIAS app nu verkrijgbaar!

De TIAS app is een logopedische applicatie voor spraakapraxie. Het is onderdeel van het Therapeutische Instrument voor Apraxie van de Spraak (TIAS). Het doel van de TIAS app is de logopedische therapie bij patiënten met spraakapraxie niet alleen plezieriger, maar ook moderner en efficiënter te maken door optimaal gebruik van digitale mogelijkheden, zoals audio- en visuele ondersteuning, en automatische registratie van resultaten. Daarnaast ondersteunt de app de patiënt in het zelfstandig oefenen in de eigen leefomgeving. 

De TIAS-app is vanaf heden verkrijgbaar.

 
 

De TIAS app is een logopedische applicatie voor spraakapraxie. Het is onderdeel van het Therapeutische Instrument voor Apraxie van de Spraak (TIAS).

Het doel van de TIAS app is de logopedische therapie bij patiënten met spraakapraxie niet alleen plezieriger, maar ook moderner en efficiënter te maken door optimaal gebruik van digitale mogelijkheden, zoals audio- en visuele ondersteuning, en automatische registratie van resultaten. Daarnaast ondersteunt de app de patiënt in het zelfstandig oefenen in de eigen leefomgeving.

De TIAS-app en de TIAS-box zijn hier verkrijgbaar.

TIAS app nu verkrijgbaar!