Nieuws over hersenletsel

Terug

‘Niet Rennen Maar Plannen’ heeft een module speciaal voor jongeren: ‘Fit of moe? Balans doet ertoe!’

Een deel van de kinderen met NAH heeft last vermoeidheid. Daardoor kunnen ze problemen hebben met het uitvoeren van hun dagelijkse activiteiten en in het meedoen met hun leeftijdsgenoten. Fit of moe? Balans doet ertoe! is speciaal voor hen ontwikkeld. Fit of moe? Balans doet ertoe! is een module speciaal voor jongeren die problemen ervaren in het uitvoeren van dagelijkse activiteiten als gevolg van vermoeidheidsklachten bij NAH.

Deze nieuwe module is de laatste uitbreiding van cognitieve revalidatieprogramma Niet Rennen Maar Plannen. In deze module wordt gebruik gemaakt van cognitieve strategietraining. De training wordt uitgevoerd onder begeleiding van een ergotherapeut, psycholoog of coach. Werk jij ook met kinderen met NAH? Bekijk dan snel deze nieuwe behandelmodule: Fit of moe? Balans doet er toe!

Dit is de folder over Niet Rennen Maar Plannen. Lees meer over Fit of moe? Balans doet ertoe! op de website van Expertisecentrum Hersenletsel Limburg en op de website van het Kenniscentrum Revalidatiegeneeskunde Utrecht.

‘Niet Rennen Maar Plannen’ heeft een module speciaal voor jongeren: ‘Fit of moe? Balans doet ertoe!’