Gluren bij de buren

Startbijeenkomst onderzoeksproject Casemanagement Hersenletsel op woensdagmiddag 13 maart 2019 in Utrecht.

De inloop met koffie en thee is vanaf 13.30 uur.

Het programma start om 14.00 uur in De Zilveren Vosch aan de Plompetorengracht in Utrecht. 

De opening wordt verricht door iemand met hersenletsel en iemand van het ministerie van VWS. VWS omdat die het probleem van nét niet sluitende zorg en/of begeleiding van mensen met hersenletsel onderkennen en dit 3-jarig onderzoeksproject ondersteunen. En vanzelfsprekend iemand met hersenletsel. De belangrijkste vertegenwoordiger waarom we allemaal doen en gaan onderzoeken. 

In het vervolg van de startbijeenkomst presenteren we de onderzoeksregio's, de eerste casemanagers, de onderzoekers. Natuurlijk gaan we ook met elkaar aan de slag. Neem je telefoon/tablet/laptop mee. Afsluiten doen we, vanaf half 5, gezamenlijk onder het genot van een hapje en een drankje. 

Graag tot woensdagmiddag de 13de maart 2019 in Utrecht.

De onderzoeksprojectgroep casemanager hersenletsel, Kitty Jurrius en Mireille Donkervoort (Hogeschool Windesheim), Caroline van Heugten en Annemarie Stiekema (Maastricht University), Natska Jansen en Judith Zadoks (Stichting In-Tussen).

Vragen? Mail naar: info@casemanagerhersenletsel.nl

 

Ik kom graag op woensdagmiddag 13 maart 2019 naar de startbijeenkomst van het landelijk project Casemanagement Hersenletsel.