Zelf aan de slag

Wij horen heel vaak "Ik heb dan wel niet-aangeboren hersenletsel, maar ik kan en wil nog heel veel betekenen voor andere mensen. Dat geeft mijzelf ook plezier en voldoening." Herken jij je in deze uitspraak? Lees dan even verder.

Het Overijsselse hersenletselteam (onderdeel van De Stichting zorgketens NAH Overijssel) krijgt regelmatig vragen of wij mensen met NAH kennen die willen helpen, adviseren, organiseren, vertellen. Concreet hebben wij nu de volgende oproepen:

WeHelpen vraagt:
We helpen wil helpen vanzelfsprekend maken.
Vind je het leuk om heel concreet iemand te helpen bij jou in de buurt? Bijvoorbeeld met klusjes in de tuin, het leren van Nederlands of het uitlaten van de hond? Dan loont het de moeite om eens te kijken op de website van We helpen. Je kunt hier overigens ook zelf een hulpvraag stellen. WeHelpen maakt het makkelijk om hulp te vragen, aan te bieden en te organiseren. Hiermee willen we helpen weer vanzelfsprekend maken en mensen motiveren mee te helpen.

 
Hersenletsel.nl organiseert in Overijssel vele bijeenkomsten:

Hersenletsel.nl heeft 11 regionale afdelingen, ook bij u in de buurt. Wij verzorgen regelmatig praktische informatiebijeenkomsten over allerlei aspecten van hersenletsel. Maar ook organiseren we middagen en avonden waarop u andere mensen met hersenletsel kunt ontmoeten en ervaringen kunt uitwisselen. http://www.hersenletsel.nl/hersenletsel-nl/regionale-afdelingen/overijssel.html