Zelf aan de slag

Wij horen heel vaak "Ik heb dan wel niet-aangeboren hersenletsel, maar ik kan en wil nog heel veel betekenen voor andere mensen. Dat geeft mijzelf ook plezier en voldoening." Herken jij je in deze uitspraak? Lees dan in onze (gratis) tjokvolle en inspirerende wekelijkse nieuwsbrief nog veel meer. 

Het Overijsselse hersenletselteam (onderdeel van HersenletselNet Overijssel) krijgt regelmatig vragen of wij mensen met NAH kennen die willen helpen, adviseren, organiseren, vertellen.  In onze wekelijkse gratis nieuwsbrief staan al deze oproepen, aankondigingen en nog vele meer! Abonneer je hier

WeHelpen Hersenletsel
WeHelpen Hersenletsel wil helpen vanzelfsprekend maken.
Vind je het leuk om heel concreet iemand te helpen bij jou in de buurt? Bijvoorbeeld met klusjes in de tuin, het leren van Nederlands of het uitlaten van de hond? Dan loont het de moeite om eens te kijken op de website van We helpen. Je kunt hier overigens ook zelf een hulpvraag stellen. WeHelpen maakt het makkelijk om hulp te vragen, aan te bieden en te organiseren. Hiermee willen we helpen weer vanzelfsprekend maken en mensen motiveren mee te helpen. 

Wegwijzer Hersenletsel
De Wegwijzer Hersenletsel voor alles wat je kan helpen om op jouw manier te leven met hersenletsel. apps - boeken - cursussen - bijeenkomsten - behandelingen - dagbesteding - en meer.