Nieuws over hersenletsel

Terug

2 juli in Utrecht, cursusdag ‘Gedeelde Besluitvorming bij Niet Aangeboren Hersenletsel. ErgoAcademie

De ErgoAcademie organiseert in samenwerking met ergotherapeut Barbara Oosterhof (Heliomare) de cursusdag ‘Gedeelde Besluitvorming bij Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)’ bij Ergotherapie Nederland.

Zelfmanagement, waarbij de cliënt regie houdt over zijn leven tot zover hij wil en kan, is tegenwoordig een hot item in de gezondheidszorg. Het klinkt zo vanzelfsprekend om je cliënt zelf keuzes te laten maken en hem verantwoordelijk te maken voor zijn eigen actieplannen. Vind jij het lastig om je cliënt, die nu de zorg ondergaat, te activeren en om samen met je cliënt tot concrete doelstellingen te komen, dan is deze training iets voor jou.

Maar hoe doe je dit bij je cliënt met NAH voor wie het lastiger kan zijn om zijn waarden te verwoorden en om informatie over keuze-opties en de consequenties ervan te begrijpen en te overzien. Ben jij benieuwd hoe je met gedeelde besluitvorming je cliënt met NAH en/of zijn naasten kan ondersteunen om samen tot doelstellingen te komen, dan is deze training iets voor jou.

2 juli in Utrecht, cursusdag ‘Gedeelde Besluitvorming bij Niet Aangeboren Hersenletsel. ErgoAcademie