Nieuws over hersenletsel

Terug

‘Verder met hersenletsel in Hengelo’

De gevolgen van hersenletsel kunnen je leven behoorlijk op z’n kop zetten. InteraktContour biedt behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurs zorg aan mensen met hersenletsel en hun naasten.  In Hengelo hebben wij recent een nieuwe locatie voor behandeling en dagbesteding geopend. Deze locatie willen we feestelijk openen samen met onze relaties in Hengelo. 


Circa 600.000 mensen in Nederland hebben enige vorm van hersenletsel. Bijvoorbeeld door een beroerte, een ongeluk of een hersentumor. Hier komen ieder jaar ongeveer 135.000 mensen bij.

De gevolgen van hersenletsel kunnen je leven behoorlijk op z’n kop zetten. InteraktContour biedt behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurs zorg aan mensen met hersenletsel en hun naasten.  In Hengelo hebben wij recent een nieuwe locatie voor behandeling en dagbesteding geopend. Deze locatie willen we feestelijk openen samen met onze relaties in Hengelo. Je bent van harte welkom om hierbij te zijn op

Donderdag 2 maart 2017 van 15.00 -  17.30 uur
H. Hartstralaan 100 in Hengelo


Programma
Wethouder Jan Bron van de gemeente Hengelo zal onze locatie officieel openen. Hoe het programma er verder  uit gaat zien, hoor je nog. Maar we beloven je dat je met een rugzak aan kennis over hersenletsel weer naar huis gaat. Zet 2 maart daarom alvast in je agenda!

Wil je je nu meteen al aanmelden? Dat kan. Stuur een mail met je naam en de naam van je organisatie naar hengelo@interaktcontour.nl

‘Verder met hersenletsel in Hengelo’