Nieuws over hersenletsel

Terug

ABC de Cirkel opent vierde locatie in ‘Klein Twello’

ABC de Cirkel opent  haar vierde locatie, genoemd ‘Klein Twello’, aan de Maarten Tromplaan 2 te Twello. In ‘Klein Twello’ werken meerdere organisaties samen, zodat we zoveel mogelijk mensen met een hulpvraag kunnen ondersteunen. Er ontstaat een mooie samenwerking tussen ‘Werk en inkomen’, ‘Onder de loep’, Mens en welzijn’en ‘ABC de Cirkel’ABC de Cirkel biedt in ‘Klein Twello’ arbeidsmatige  en creatieve dagbesteding. Binnen de dagbesteding gaan we altijd op zoek naar de competenties en wensen van de deelnemers, daar zoeken we een passende activiteit bij.

Dit kan variëren van creatieve werkzaamheden als schilderen, mozaïeken, meubels pimpen tot gastheer, catering werkzaamheden en schoonmaakwerkzaamheden en alles wat we nog meer bedenken.

ABC de Cirkel ondersteunt mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel, autisme en/of psycho sociale problematiek bij het zo optimaal mogelijk functioneren op alle gebieden. ABC de Cirkel biedt verschillende vormen van begeleiding, zowel begeleiding bij mensen thuis en in werksituatie  als bij één van ons locaties. ABC de Cirkel had al drie locaties; ‘Houtwerkplaats Loods 64’ en ‘Westervoorde’ in Olst en lunchroom IJZenSO te Deventer.

In de maand november is  flink geklust om 1 december te starten met de dagbesteding. Kom gerust langs om een kijkje te nemen of zoek contact met Annie Terwisscha via a.terwisscha@abcdecirkel.nl

 

 

ABC de Cirkel opent vierde locatie in ‘Klein Twello’