Nieuws over hersenletsel

Terug

Balkbrug. Lezing “Hoe houd ik mijn hersenen gezond?”

In het kader van de Week voor Zorg en Welzijn organiseert de Reestlandhoeve in Balkbrug in samenwerking met de Hersenstichting een informatieve en gezellige avond op 15 maart aanstaande.

 

Na een introductie van Zorghoeve de Reestlandhoeve zal Moniek Beltman van de Hersenstichting een lezing verzorgen met het thema: “Hoe houd ik mijn hersenen gezond?”


 

 Wellicht bent u als vrijwilliger van de Hersenstichting geïnteresseerd in deze lezing.

U bent van harte welkom!

Aanmelden voor deze avond is verplicht.

Graag even een berichtje naar zorg@reestlandhoeve.nl, zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen.


Alles op een rijtje:

Donderdag 15 maart Inloop 19.15 uur

Start van de avond om 19.30 uur

Afsluiting om 21.00 uur


Locatie: Reestlandhoeve – Wijngoed en Zorghoeve

Hoofdweg 21 7707 RB Balkbrug.

 

In het kader van de Week van Zorg en Welzijn nodigt de Reestlandhoeve samen met de Hersenstichting u en eventueel andere geïnteresseerden van harte uit voor een bijeenkomst op Zorghoeve de Reestlandhoeve in Balkbrug.
Hersenproblematiek ten gevolge van bijvoorbeeld Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), dementie of autisme (ASS) e.a. heeft soms tot gevolg dat het niet meer mogelijk is om mee te doen binnen het reguliere arbeidsklimaat, of dat ontlasting van de mantelzorgers noodzakelijk is. Op de Reestlandhoeve vinden volwassenen van jong tot oud en met verschillende zorgvragen een gezellige, veilige en warme plek, maar ook uitdaging om grenzen te verkennen en te verleggen, om vaardigheden uit te breiden. (Werk-)plezier is essentieel. De werkzaamheden hebben een maatschappelijk nut, ter vergroting van de eigenwaarde en een zo ‘gewoon’ mogelijk leven voor iedereen. Het past in de gewenste ‘vermaatschappelijking’ van zorg: mensen met een beperking weer onderdeel maken van de samenleving.

 

Wij zien uit naar een inspirerende en gezellige avond, heel graag tot 15 maart!
Met vriendelijke groet,
mede namens Joke Berendsen en Moniek Beltman van de Hersenstichting,
Wilma Huisman en Daniëlle Kremer

 

Balkbrug. Lezing “Hoe houd ik mijn hersenen gezond?”