Nieuws over hersenletsel

Terug

Brussencursus

Er is last-minute een plekje vrijgekomen voor onze brussencursus (9-12 jaar), die gegeven wordt in Hengelo. We starten op vrijdagmiddag 24 maart van 15:30 – 17:00 uur. Kent u kinderen, die eventueel baat zouden kunnen hebben bij deze cursus, dan horen wij dat graag.Er is last-minute een plekje vrijgekomen voor onze brussencursus (9-12 jaar), die gegeven wordt in Hengelo. We starten op vrijdagmiddag 24 maart van 15:30 – 17:00 uur. Kent u kinderen, die eventueel baat zouden kunnen hebben bij deze cursus, dan horen wij graag van u via w.elfers@siztwente.nl of 06-10706186.

Brussencursus 9-12 jaar

Jonge mantelzorgers met een bijzondere broer of zus met bijvoorbeeld een beperking, chronische ziekte, autisme of ADHD kunnen mee doen met onze brussencursus! In onze cursus krijgen zij informatie over de beperking/ziekte, tips over hoe zij met hun broer/zus om kunnen gaan en worden ervaringen uitgewisseld met andere brussen. Dit alles door veel actief bezig te zijn en ook belangrijk; voldoende ruimte voor gezelligheid. Een echte aanrader voor kinderen, die het soms best eens lastig vinden om een bijzondere broer of zus te hebben!​

De brussencursus wordt aangeboden voor deelnemers uit de gemeenten: Almelo, Tubbergen, Dinkelland, Hengelo, Borne, Hof van Twente, Enschede, Oldenzaal en Haaksbergen.

Brussencursus