Nieuws over hersenletsel

Terug

Loop je mee op 6 juli 2024 de Sunset Walk!

De Hersenstichting Sunset Walk komt eraan! Schrijf je nu in voor de 3e editie van de Sunset Walk! op zaterdag 6 juli 2024 en loop mee in Noordwijk of vanuit huis!

Het is een gezellig evenement met een fijne sfeer en voor een goed doel. Met de Sunset Walk vraagt de Hersenstichting ook dit jaar aandacht voor de (onzichtbare) impact van een hersenaandoening en halen we geld op voor belangrijk hersenonderzoek en innovaties. Dit doen we samen met onze supporters, ambassadeurs en BN’ers, onder wie Edwin en Annemarie van der Sar. 

In Noordwijk maken we een prachtige wandeling door de duinen en langs het strand en genieten we van de ondergaande zon. Er zijn nieuwe routes bijgekomen en ook de 3 km rolstoelvriendelijke route gaat nu voor het grootste gedeelte door de duinen over verharde paden. 

Is Noordwijk je iets te ver of te veel? Dan kun je de Sunset Walk ook vanuit huis lopen. Kies zelf een mooie route op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Het starterspakket, waar mooie nieuwe items inzitten zoals een gloednieuw ontwerp van de Sunset Walk medaille, ontvang je dan thuis.

De Hersenstichting Sunset Walk is op zaterdag 6 juli 2024. De starttijd is tussen 18.00 en 19.30 uur. De afstanden zijn 10 km, 5 km of 3 km (rolstoelvriendelijk in Noordwijk). De ticketprijs is 15 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen. Deze prijs is inclusief een starterspakket met o.a. het Hersenstichting-lintje en je medaille. Schrijf je in voor de Sunset Walk die bij jou past! Klik hier als je meedoet in Noordwijk. Klik hier als je meedoet vanuit huis. Inspireer jezelf en bekijk de video van vorig jaar. Let op: de video bevat prikkels. 

Loop je mee op 6 juli 2024 de Sunset Walk!