Nieuws over hersenletsel

Terug

Met 'MAF meer mens’ gratis beschikbaar! En zeer goed.

Met MAF meer mens is een praktische (online) training, voor mensen met hersenletsel in de chronische fase en voor de mantelzorger(s). Je leert anders omgaan met de veranderingen zodat je weer meer regie krijgt over je leven. Van overleven naar voluit leven. De (vaak onzichtbare) gevolgen zijn ingrijpend, niet alleen voor de getroffene zelf maar ook voor de omgeving. Er volgt vaak een intensief traject van revalidatie en dan ben je weer thuis…

Met MAF meer mens is geen therapie of behandelmodule. Van belang is dat je inzicht hebt in de gevolgen van je letsel (ziekte en zelfinzicht) en instaat bent om te kunnen reflecteren.

Wanneer je start met de e-learning met MAF meer mens dan doe je dat met een reden;

  • Je hebt te dealen met de gevolgen van hersenletsel bij jezelf of bij je naaste.
  • Je worstelt en vraagt je wellicht af; waarom overkomt mij dit?
  • Je bent aan het overleven en verlangt naar voluit leven.
  • Je hebt het moeilijk door gebeurtenissen die op je pad zijn gekomen.

Met MAF meer mens is een online ontdekkingsreis, wellicht een expeditie.  Met MAF meer mens is verrassend, speels en brengt het beste van de wetenschappelijk bewezen technieken van Mindfulness, ACT en Focussen samen.

Deze online training geeft je de mogelijkheid om tempo, tijd en locatie volledig af te stemmen op je eigen mogelijkheden en wensen. Je bent geen tijd en energie kwijt aan reizen en kunt pauzeren, teruglezen en een volgende stap zetten wanneer je het wenst. 
Als je meer support wenst tijdens of na deze kosteloze online training, kan dat. Tegen een vergoeding is online begeleiding (middels telefoon, video en/of mail) mogelijk, maar ook deelname aan een individuele- of groepstraining is een optie.
 
De twee online Met MAF meer mens trainingen zijn beschikbaar; voor mensen met hersenletsel en voor de mantelzorgers.
Bekijk deze  Met MAF meer mens folder !
 
 

Met 'MAF meer mens’  gratis beschikbaar! En zeer goed.