Nieuws over hersenletsel

Terug

Met MAF meer mens gelanceerd op Hersenletsel Congres 5 november


Onder grote belangstelling is tijdens het Hersenletsel Congres op 5 november 2018 de e-learning Met MAF meer mens door MAFkeesje officieel gelanceerd. 

Bekijk hier het filmpje "Lancering e-learning Met MAF meer mens"

 



De realisatie van deze training is mogelijk gemaakt dankzij het winnen van de Hersenbokaal 2016 van de Hersenstichting. Met MAF meer mens is een praktische (online) training voor mensen met hersenletsel en hun naasten. Je leert anders omgaan met de veranderingen na het letsel. Je staat stil bij die dingen die voor jou belangrijk zijn, zodat je weer meer regie krijgt over je leven. Van overleven naar voluit leven.


Tijdens het Hersenletsel Congres voor professionals hebben we aan een grote enthousiaste groep een workshop gegeven over de achtergrond, de ontwikkeling en de eerste resultaten uit de pilotgroep

Aanmelden Met MAF meer mens


We ontvangen veel enthousiaste reacties zowel van mensen met hersenletsel, hun naaste als professionals over de e-learning. Er zijn inmiddels bijna 300 mensen gestart. De eerste deelnemers hebben met MAF meer mens afgerond en waren in de evaluaties zeer positief!

Wil jij ook aan de slag ‘Met MAF meer mens’?
Je kunt starten met de e-learning door je aan te melden via de volgende link; hersenletselsupport.nl/aanmelden-e-learning-met-maf-meer-mens

 

 

 

Lezing of Workshop over Hersenletsel?

HersenletselSupport geeft workshops of lezingen over de gevolgen van hersenletsel en/of de Met MAF meer mens training. We bieden een unieke combinatie vanuit professionaliteit en ervaringsdeskundigheid. 
Ook interesse in een workshop of lezing? Neem dan contact op via onze site of mail naar :info@hersenletselsupport.nl

                               
 

Met MAF meer mens gelanceerd op Hersenletsel Congres 5 november