Nieuws over hersenletsel

Terug

NAH-markt met Lezing door Arno Prinsen 14 november

Houvast bij Hersenletsel”

 

Wanneer: Woensdag 14 november 2018

Tijdstip: 15.00-17.00u

Waar: Schuilenburg Raalte-Noord, Landrechtweg 2.

 Arno Prinsen, de bekende GZ-psycholoog en deskundige op het gebied van niet-aangeboren hersenletsel, houdt een lezing genaamd ‘houvast bij hersenletsel’.

Hij zal dit twee keer doen deze middag:

Van 15.00u-15.30u zal de lezing gericht zijn op mensen die zelf hersenletsel hebben.

Van 16.00-16.45u richt hij zich tot naasten en professionals.

U bepaalt natuurlijk zelf bij welke lezing u wilt aanschuiven.

 

Arno Prinsen heeft uitgebreide ervaring met niet aangeboren hersenletsel (NAH). Hij zette meerdere scholingstrajecten op om de juiste zorg te verlenen bij mensen met NAH, werkte jaren als psycholoog/gedragskundige met mensen met hersenletsel en schreef diverse boeken over dit onderwerp.

 

NAH-markt

Naast Arno Prinsen zijn tijdens deze middag verschillende organisaties aanwezig om hun ondersteuningsmogelijkheden te presenteren. Denk daarbij aan Innofeet met een orthopedisch schoenmaker, Carinova Mantelzorgondersteuning en natuurlijk begeleiding en behandeling van InteraktContour. Ervaringsdeskundige Siemon Vroom van Weerhandig belicht deze dag zijn praktische hulpmiddelen: na een beroerte in 2007 begon hij een eigen webshop waar hij handige hulpmiddelen verkoopt met een, naar eigen zeggen, laag ziekenhuisgehalte.

 

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd? Wij verwelkomen u graag vanaf 15.00u op 14 november aan de Landrechtweg 2 in Raalte. Er staat een kop koffie en thee voor u klaar! U kunt zich aanmelden via raalte@interaktcontour.nl

 

We zien uit naar uw komst!

 

 

 

 

 

NAH-markt met Lezing door Arno Prinsen 14 november