Nieuws over hersenletsel

Terug

Het begint zijn vruchten af te werpen. Doe je ook mee? Samen leggen we de link.

De gevolgen van hersenletsel en de behandel- of begeleidingsmogelijkheden zijn bij velen nog onbekend. Te vaak horen we van mensen met hersenletsel: ‘Had ik dit maar eerder geweten.’ Als we hersenletsel beter signaleren en goed verwijzen, kan veel leed voorkomen worden. Helpt u mee? Word een van onze vaste social media ambassadeurs. Als ambassadeur deel je onze social mediaberichten (automatisch) met je eigen volgers en connecties op Twitter, LinkedIn en Facebook.

Over Leg de Link
Het kost mensen met niet-aangeboren hersenletsel vaak veel moeite om de juiste hulp te vinden. Met ‘Leg de Link met hersenletsel’ wil initiatiefnemer Hersenz huisartsen en andere zorgprofessionals informatie aanreiken waarmee zij hersenletsel eerder kunnen signaleren en beter kunnen doorverwijzen. Om zoveel mogelijk zorgprofessionals te bereiken, roept Hersenz met de campagne alle
betrokkenen op om de website bekend te maken bij collega’s en samenwerkingspartners en met hen de inhoud te delen. Veel leed kan voorkomen worden als we er samen ervoor zorgen dat NAH tijdig herkend en erkend wordt en cliënten snel de zorg vinden die ze nodig hebben. Inmiddels steunen diverse partijen waaronder de Hersenstichting en Hersenletsel.nl deze campagne. 

 

 

 

Het begint zijn vruchten af te werpen. Doe je ook mee? Samen leggen we de link.