Nieuws over hersenletsel

Terug

Training 'Revalideren doe je zelf maar niet alleen' voor ervaringsdeskundigen

Salient Training & Advies bevordert de inzet van ervaringsdeskundigheid in de klinische revalidatie na hersenletsel. Zij trainen jou als ervaringsdeskundige om de module 'Revalideren doe je zelf maar niet alleen' aan te bieden in je organisatie.

Ben je op zoek naar een concreet middel om tijdens of na de revalidatie in te zetten? Werk je als ervaringsdeskundige voor een zorgorganisatie of gemeente en heb je ervaring met het begeleiden van anderen? Wil jouw organisatie deze module standaard aanbieden aan mensen met hersenletsel? Heb je als zorgorganisatie behoefte aan een concreet middel voor ervaringsdeskundigen om tijdens of na de behandeling in te zetten? Dan is de module 'Revalideren doe je zelf maar niet alleen'. Als ervaringsdeskundige leer je een groep van 5-8 cliënten faciliteren bij zelf op zoek gaan naar zelfwaardering, vertrouwen, hoop en kwaliteit van leven. Lees hier meer over Salient Training & Advies en lees hier alles over de trainingsmodule 'Revalideren doe je zelf maar niet alleen'.

Siemon Vroom, ervaringsdeskundige bij Reade is enthousiast: "Volgens het principe van train-de-trainer ben ik begeleid door de bedenkers Ruth Langeveld-Wobma en Mijke Ulrich. Zij gaven mij in een sfeer van openheid genuanceerde feedback op een opbouwende wijze. Nu begeleid ik de cursus binnen Reade en sta ik klaar om het stokje door te geven aan mijn collega ervaringsdeskundigen."

Training 'Revalideren doe je zelf maar niet alleen' voor ervaringsdeskundigen