Nieuws over hersenletsel

Terug

Een uitdagend begin van 2017!

Evenmens, informele zorg voor elkaar (voorheen Vrijwillige Thuiszorg) is op zoek naar zelfstandig werkende vrijwilligers met organisatietalent die zin hebben in een uitdaging! Regelmatig komen mensen met een beperking bij elkaar om contacten te leggen en vriendschappen aan te gaan. Hier hebben ze ondersteuning bij nodig. Vind jij het boeiend om, na een training, samen met andere vrijwilligers een bijeenkomst te organiseren en een groep te begeleiden, neem dan contact met ons op. De consulent van Evenmens is op de achtergrond aanwezig en werkt je in. 

Evenmens, informele zorg voor elkaar (voorheen Vrijwillige Thuiszorg) is op zoek naar zelfstandig werkende vrijwilligers met organisatietalent die zin hebben in een uitdaging!

Regelmatig komen mensen met een beperking bij elkaar om contacten te leggen en vriendschappen aan te gaan. Hier hebben ze ondersteuning bij nodig. Vind jij het boeiend om, na een training, samen met andere vrijwilligers een bijeenkomst te organiseren en een groep te begeleiden, neem dan contact met ons op. De consulent van Evenmens is op de achtergrond aanwezig en werkt je in.

Deelnemers zijn mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel, een stoornis in het autistisch spectrum of een chronische ziekte die behoefte hebben aan contact maar een steuntje nodig hebben bij het aangaan van vriendschappen. De deelnemers komen uit de gemeenten Dalfsen, Hellendoorn, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte (gebied Heino), Rijssen-Holten, Staphorst, Twenterand en Wierden.

Durf jij de uitdaging aan en woon je in één van genoemde gemeenten? Neem contact op met Janny Broekhuis of Lucia Wolters van Evenmens, tel: 0548-638830 of via e-mail jbroekhuis@evenmens.nl

Een uitdagend begin van 2017!