Nieuws

Terug

SCR-congres Cognitieve Revalidatietherapie

Op 15 en 16 juni 2017 zal het 4de SCR congres Cognitieve Revalidatietherapie plaatsvinden in 's Hertogenbosch. SCR Nederland neemt de organisatie op zich en heeft voor het thema gekozen "Cognitieve revalidatie 3.0, behandelen doe je zo!”. Inmiddels hebben zich 70 sprekers zich aangemeld en wordt hard gewerkt om een programma samen te stellen. Het voorlopig programmais bekend gemaakt op de website van SCR Nederland. U kunt zich inschrjven voor het congres op www.cognitieverevalidatie.nl.
  
SCR


Op 15 en 16 juni 2017 zal het 4de SCR congres Cognitieve Revalidatietherapie plaatsvinden in 's Hertogenbosch. SCR Nederland neemt de organisatie op zich en heeft voor het thema gekozen "Cognitieve revalidatie 3.0, behandelen doe je zo!”.
Inmiddels hebben zich 70 sprekers zich aangemeld en wordt hard gewerkt om een programma samen te stellen. Het voorlopig programmais bekend gemaakt op de website van SCR Nederland. U kunt zich inschrjven voor het congres op www.cognitieverevalidatie.nl.

Voorafgaand aan het congres zal Hersenwerk twee preconference workshops organiseren. Prof. dr.Noomi Katz zal een workshop geven getiteld “Executive functioning”, waarin de behandeling van executieve functies wordt uiteengezet. Kit Malia zal een workshop geven getiteld "Understanding and dealing with behaviour problems following brain injury".

Het is mogelijk u in te schrijven voor een preconference workshop zonder deel te nemen aan het congres. Meer informatie vindt u op www.hersenwerk.nl.

SCR-congres Cognitieve Revalidatietherapie