Nieuws

Terug

Op elk gewenst moment behandeling aan huis.

Sinds kort is het voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel ook mogelijk om op ieder gewenst moment thuis zelfstandig aan behandeldoelen te werken via een online-omgeving van Hersenz. Hersenz biedt behandeling aan mensen met niet-aangeboren hersenletsel die klaar zijn met revalideren en thuis beter willen leren omgaan met de gevolgen van het letsel. De behandeling wordt aangeboden bij De Noorderbrug, een van de initiatiefnemers, en op vijftig andere behandelcentra in Nederland. 

 

Sinds kort is het voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel ook mogelijk om op ieder gewenst moment thuis zelfstandig aan behandeldoelen te werken via een online-omgeving van Hersenz.

Hersenz biedt behandeling aan mensen met niet-aangeboren hersenletsel die klaar zijn met revalideren en thuis beter willen leren omgaan met de gevolgen van het letsel.

De behandeling wordt aangeboden bij De Noorderbrug, een van de initiatiefnemers, en op vijftig andere behandelcentra in Nederland.

 

E-health biedt meer mogelijkheden.

Voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel is er nog weinig beschikbaar op het gebied van e-health.

Hersenz en Jouw Omgeving gaan daarom bestaande behandelmodules van Hersenz als online-behandelprogramma aanbieden. Jouw Omgeving is een bestaande online-omgeving die toegankelijk is voor en afgestemd op de cliënt, zijn omgeving en zijn hulpverlener.

Samenwerking door twee innovators Judith Zadoks, landelijk programmamanager Hersenz: “Hersenz en Jouw Omgeving zijn beide innovators in de zorg. Hersenz won onlangs de Herman Wijffels Innovatieprijs 2016 in de categorie Vitale gemeenschappen en Zorg. Jouw Omgeving won op 9 juni de bronzen medaille tijdens de Europese e-health competitie.

Samen gaan we ervoor zorgen dat mensen met hersenletsel kunnen profiteren van de mogelijkheden die eHealth biedt.”

 

Meer weten? Ga naar www.noorderbrug.nl/hersenz.

Of mail je vraag naar het hersenletselteam bij jou in de buurt via: http://hersenletselteams.nl

http://hersenletselteams.nl/afbeeldingen/landkaart.png

Op elk gewenst moment behandeling aan huis.