Nieuws

Terug

Symposium Roessingh Research & Development (RRD) 4-10-2018.

Op 4 oktober 2018 organiseert RRD een symposium met als thema 'Enabling technology for active life and better health'.

RRD is het grootste centrum in Nederland waar uiteenlopende disciplines als revalidatiegeneeskunde, bewegingswetenschappen, psychologie,

fysiotherapie, biomedische technologie en computerwetenschappen onder één dak samenwerken aan innovaties voor de revalidatie en chronische zorg van vandaag en van de toekomst.

Aanmelden kan hier.

 RRD is het grootste centrum in Nederland waar uiteenlopende disciplines als revalidatiegeneeskunde, bewegingswetenschappen, psychologie, fysiotherapie, biomedische technologie en computerwetenschappen onder één dak samenwerken aan innovaties voor de revalidatie en chronische zorg van vandaag en van de toekomst.

Als internationaal erkend wetenschappelijk onderzoeksinstituut nemen we een unieke positie in tussen de universiteit en de zorgpraktijk.


In de afgelopen decennia hebben we veel kennis opgedaan over de gevolgen van aandoeningen zoals amputaties, beginnende dementie, dwarslaesies, beroertes, chronische pijn, hartfalen en spierziekten voor het functioneren en de zelfredzaamheid van mensen. Voor deze doelgroepen zijn gepersonaliseerde oplossingen cruciaal om optimaal te kunnen participeren in de maatschappij.

Met onze gecombineerde kennis van de praktijk in de gezondheidszorg, het menselijk bewegen en toegepaste technologie, kunnen we de ontwikkeling van telemedicine diensten en revalidatietechnologie zodanig sturen dat ze effectief zijn, prettig in het gebruik en voldoen aan de eisen en wensen van zowel behandelaar als patiënt.

We staan altijd open voor nieuwe projecten en samenwerkingen. Kom langs of kijk rond op onze website om de mogelijkheden te verkennen.

Symposium Roessingh Research & Development (RRD) 4-10-2018.