Nieuws

Terug

2 mei. Meerijders gezocht voor duofiets tijdens Fiets4Daagse Hoorn.

De tiende editie van de Fiets4Daagse Hoorn start op 2 mei a.s. en elke dag rijden er twee duofietsen mee.

Een aantal bestuurders heeft zich al als vrijwilliger gemeld, maar organisator Le Champion is nog op zoek naar mensen die graag mee willen rijden.

 

er wordt geld bijeen gefietst voor de Raisin Hope Foundation Nederland, die zich inzet voor mensen met hersenletsel. Het idee om twee duofietsen mee te laten rijden is geïnspireerd door het nieuwe goede doel van de Fiets4Daagsen Hoorn en Alkmaar.

Er wordt vanaf dit jaar door de deelnemers geld bijeen gefietst voor de Raisin Hope Foundation Nederland, die zich inzet voor mensen met hersenletsel.

 

Haar hoofdproject is momenteel het realiseren van een landelijk netwerk aangepaste fietsen, die gratis door mensen met hersenletsel en andere beperkingen geleend kunnen worden.

 

De E-Bike Store Hoorn, partner van de Fiets4Daagse Hoorn, stelt daarom twee elektrisch ondersteunde duofietsen ter beschikking tijdens het evenement.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden om gratis een dagje, of meerdere dagen, mee te fietsen.

Dit kan als bestuurder of passagier. Inmiddels heeft een aantal bestuurders zich aangemeld, maar is de organisatie vooral nog op zoek naar passagiers.

 

Een uitgelezen mogelijkheid voor mensen met een beperking om een lekker dagje mee te fietsen en te laten zien dat een beperking geen beperking hoeft te zijn om aan een Fiets4Daagse mee te doen.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij het Noordhollands Dagblad door een mailtje te sturen naar redactie.wef@nhd.nl.

2 mei. Meerijders gezocht voor duofiets tijdens Fiets4Daagse Hoorn.