Nieuws

Terug

Verslag. Camping Bergzicht zorgt voor mooie avond Vriendenkring.

 

Camping Bergzicht zorgt voor mooie avond Vriendenkring via Beursvloerdeal!

Op 30 juni is er door Evenmens, informele zorg voor elkaar, een Vriendenkring avond gehouden. Ditmaal waren we te gast bij Camping Bergzicht in Giethmen.

 

  

 

Door de beursvloerdeal eind 2016 werd deze avond door de eigenaar, Hans Lamberink
gesponsord. Hij had leuke buitenspelen geregeld en serveerde heerlijke hapjes bij het drinken. Gelukkig werkte het weer mee en konden de deelnemers buiten actief bezig zijn. Met name de lopende A” was een succes. Ook waren er enkele hersenkrakers aanwezig zoals het cijferspel. Leg horizontaal, verticaal en van diagonaal met de cijfers 1 t/m 9 steeds 15 punten…het lukte een aantal deelnemers, erg knap!!
Het was mooi om te zien dat Hans en zijn zoon enthousiast meededen met de spelen. De deelnemers van de Vriendenkring bedankten hen na afloop voor de fantastische avond.

De Vriendenkring is een bijeenkomst voor mensen vanaf 18 jaar met een lichamelijke of verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel, een stoornis in het autistisch spectrum of een chronische ziekte, die behoefte hebben aan contact. Onder het motto: ‘Ieder mens heeft behoefte aan vriendschappen en vrienden maken je blij!’ Wie weet ontmoet je leuke mensen waar je ook vaker contact mee kunt hebben.

Wil je je aanmelden dan kan dat bij Evenmens, Janny Broekhuis via mail jbroekhuis@evenmens.nl  www.evenmens.nl

 

Verslag. Camping Bergzicht zorgt voor mooie avond Vriendenkring.