Nieuws

Terug

NAH-bijeenkomst Hengelo op 16 mei

Meer dan 50% van de mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH) heeft een waarnemingsstoornis, bijvoorbeeld uitval van het zicht, schitteringen, flitsen, vervormingen, dubbelzien, etc. Stoornissen in de visuele verwerking door de hersenen zijn door oogartsen vaak niet goed op te sporen.Beste mensen, Hierbij nodig ik u uit voor de NAH-bijeenkomst Hengelo op 16 mei 2017.

Het onderwerp is Visuele problemen bij Niet Aangeboren Hersenletsel

 

 

Meer dan 50% van de mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH) heeft een waarnemingsstoornis, bijvoorbeeld uitval van het zicht, schitteringen, flitsen, vervormingen, dubbelzien, etc.

Stoornissen in de visuele verwerking door de hersenen zijn door oogartsen vaak niet goed op te sporen.

 

Gastspreker Petra Groothuis van Koninklijke Visio zal ons hierover kennis en inzicht geven en ons middels simulatiebrillen laten ervaren hoe het is om een visuele beperking te hebben.

Daarnaast geeft ze tips en adviezen hoe we deze beperkingen herkennen, wat de organisatie Koninklijke Visio hierin voor u kan betekenen en hoe de omgeving van de NAH-getroffene hierop kan inspelen.

Wees welkom op 16 mei 2017 van 19.30-21.30 uur (inloop 19.00 uur)

Locatie: Wijkcentrum Kulturhus Hasselo, Henry Woodstraat 62 in Hengelo.

Deelnamekosten: E 6,-- voor niet leden en E2,-- voor leden van de patiëntenvereniging Hersenletsel.nl.

Voor vragen en aanmelding kunt u een mail sturen aan Lilian Wolthuis- Droste, coördinator van NAH Hengelo via brein-074@ziggo.nl .

 

 

Hartelijke groet,

Lilian Wolthuis-Droste
Coördinator NAH-bijeenkomsten Hengelo
brein-074@ziggo.nl | www.hersenletsel.nl

 

Logo NAH Hengelo

NAH-bijeenkomst Hengelo op 16 mei