Nieuws

Terug

Informatieavond Niet Aangeboren Hersenletsel 27 mei in Staphorst

Voor iedereen die hier zelf mee te maken heeft of als betrokkene, mantelzorger of werker in de zorg.

Op maandag 27 mei a.s. door InteraktContour , MEE en Carinova in Museum Staphorst.

Iedereen die met Niet Aangeboren Hersenletsel te maken heeft door bijv. een herseninfarct, een hersenbloeding of een ongeval weet dat dit grote gevolgen heeft voor het dagelijks leven. Naast de beperkingen die je lichamelijk kunt hebben zijn er veel meer dingen die veranderen. Stemming, humeur, emoties, beperkingen alles komt voorbij op deze avond.

Specialisten van InteraktContour nemen ons mee in de wereld van gevolgen van NAH en maken ons wegwijs in wat wij tegen kunnen komen. Naast deze informatie is er ruim gelegenheid uw vragen te stellen of in gesprek te gaan met anderen in dezelfde situatie.

 

De avond vindt plaats op 27 mei. Inloop om 19.30 uur. Het programma begint om 19.45 uur. We sluiten de avond af rond 21.45 uur.

Locatie: Museum Staphorst, Gemeenteweg 67, Staphorst.

Er zijn geen kosten aan deze avond verbonden, behalve de koffie, die komt voor eigen rekening. U mag zich aanmelden maar het is niet verplicht. Voor verdere informatie Femmie Stolte, Carinova, f.stolte@carinova.nl, of Janet Buter, InteraktContour, j.buter@interaktcontour.nl

 

 

Informatieavond  Niet Aangeboren Hersenletsel 27 mei  in Staphorst