Nieuws

Terug

Uitnodiging ‘Samen verder met hersenletsel’

InteraktContour heeft recent een nieuwe locatie geopend in Hengelo voor behandeling en dagbesteding. Deze locatie willen we feestelijk openen samen met onze relaties. We nodigen je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn op Donderdag 2 maart 2017 van 15.00 - 17.30 uur aan de H. Hartstralaan 100 in Hengelo (Gezondheidspark) 

 

InteraktContour heeft recent een nieuwe locatie geopend in Hengelo voor behandeling en dagbesteding. Deze locatie willen we feestelijk openen samen met onze relaties. We nodigen je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn op

Donderdag 2 maart 2017 van 15.00 - 17.30 uur aan de H. Hartstralaan 100 in Hengelo (Gezondheidspark)

Samen kunnen we mensen met hersenletsel verder helpen. Vanuit die visie en overtuiging hebben we een afwisselend en boeiend programma samengesteld. Je kunt een kijkje nemen in een meters-hoog brein, we bieden interessante workshops en er is volop gelegenheid om te netwerken!

Programma 15.00 uur Ontvangst

15.30 uur Welkom en opening door wethouder Jan Bron van de gemeente Hengelo

16.00 – 17.00 uur Workshops (je kunt twee workshops bijwonen)

17.00 – 17.30 uur Borrel en netwerken Workshop 1: Hersenletsel herkennen Wat zijn de (on)zichtbare gevolgen van hersenletsel? Met welke problemen kunnen mensen met hersenletsel te maken krijgen: thuis, in relaties en op het werk? En hoe kun je als professional de signalen van hersenletsel herkennen? Een ervaringsdeskundige en een gedragskundige vertellen.

Workshop 2: Nieuw perspectief Na revalidatie in ziekenhuis of revalidatiecentrum je leven weer oppakken. Voor veel mensen met hersenletsel is dat niet eenvoudig. Hoe boek je met intensieve therapie nog zoveel mogelijk vooruit-gang binnen je mogelijkheden? En krijg je weer grip op je leven? Ervaar zelf hoe behandeling werkt!

Workshop 3: Zelfstandig blijven functioneren Mensen met hersenletsel willen zoveel mogelijk dagelijkse dingen zelf blijven doen en bepalen. Wat is jouw persoonlijke doel? Naar de winkel kunnen lopen? Je boodschappenlijstje kunnen onthouden? Ervaar zelf hoe je bij de dagbesteding vaardigheden traint of behoudt!

Uitnodiging ‘Samen verder met hersenletsel’