Nieuws

Terug

WeHelpen: vind en bied hulp bij u in de buurt.

WeHelpenHersenletsel: vind en bied hulp bij u in de buurt.
 
Als een naaste hersenletsel heeft opgelopen, staat je wereld even stil. Tegelijkertijd moeten er 101 dingen geregeld worden. En gaat het dagelijks leven 'gewoon' door.

We helpen je graag op weg. Want zorgen voor een naaste hoef je niet alleen te doen.

 

 WeHelpenHersenletsel: vind en bied hulp bij u in de buurt
 

WeHelpenHersenletsel is een beweging van, door en voor mensen. Mensen die hulp nodig hebben, hulp willen bieden of mantelzorgers die al hulp bieden maar hierin ondersteuning zoeken.

Via het digitale platform wehelpenhersenletsel.nl vinden zij elkaar, samen werken ze aan een socialere samenleving waarin helpen en hulp delen vanzelfsprekend is. Samen staan ze sterk: dat is de kracht van elkaar!
 
Waarom?
Vroeger waren noaberschap en burenhulp heel gewoon, zoals helpen met tuinieren of boodschappen doen. Tegenwoordig lijkt het wel alsof vragen om en aanbieden van hulp iets is waar u een ander liever niet mee belast. Maar als u er niet om vraagt, kan het niet gegeven worden. Er zijn altijd mensen die graag een handje helpen. Daarom is WeHelpen er.

WeHelpen maakt het vragen, aanbieden en delen van hulp weer makkelijker. WeHelpen is gratis en iedereen kan een vraag stellen en een ander helpen, op zijn eigen manier en in zijn eigen tijd.
 
Voor wie?
Mantelzorgers, vrijwilligers, hulpbehoevenden, ouderen, jongeren: iedereen die om wat voor reden dan ook een helpende hand kan gebruiken of wil aanbieden. De ‘we’ in WeHelpen staat voor individuen, maar ook voor organisaties als zorginstellingen, verenigingen en vrijwilligersorganisaties. Iedereen laat zo vanuit zijn eigen dynamiek zijn (maatschappelijke) betrokkenheid zien.
 
Meedoen met WeHelpenHersenletsel?
Een account aanmaken is gemakkelijk: u hebt alleen een e-mailadres nodig, waarna u een aantal gegevens invult over uzelf en bij voorkeur een foto toevoegt. Daarna kunt u gelijk gaan helpen of om hulp vragen. Meedoen aan WeHelpen is gratis en voor iedereen. Meld u vandaag nog aan via www.wehelpenhersenletsel.nl

 

 

WeHelpen: vind en bied hulp bij u in de buurt.