Nieuws over hersenletsel

Terug

Hardenberg, 12 juni 2019. Verandert leven na NAH.

Woensdag 12 juni organiseert NAH café Vechtdal een avond met als thema: Veranderd leven na Niet Aangeboren Hersenletsel. Gastspreker is Henk Kosse, ervaringswerker NAH . Vanaf 19.00 uur zijn de deuren geopend van de Bramer. InteraktContour in Hardenberg aan de Burgemeester Bramersstraat 228, in Hardenberg.

NAH café Vechtdal is een ontmoetingsplek voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), partners, mantelzorgers, familieleden, vrienden. Niet Aangeboren Hersenletsel kan bijvoorbeeld ontstaan na een CVA (beroerte) ongeval, hersentumor, hersenschade door reanimatie, MS of parkinson.
In café Vechtdal worden wisselende onderwerpen besproken in een gezellige ontspannen sfeer. Het accent ligt op contact, herkenning, erkenning en voorlichting. Een plek waar u niet steeds hoeft uit te leggen wat er aan de hand is. Per avond is er een professionele begeleider aanwezig.


Het NAH café wordt gerealiseerd door de volgende instanties: Saxenburgh Groep, InteraktContour, Carinova Mantelzorg in samenwerking met de Nederlandse patiënten vereniging: Hersenletsel.nl

 

Hardenberg, 12 juni 2019. Verandert leven na NAH.